Gerookte droge worst van Maison Chillet
Gerookte droge worst.
Heerlijk extra lang gerookte worst van Maison Chillet. Net wat lekkerder.
Lees de volledige productomschrijving
Droge worst gerookt - Saucisson fume De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. Vervolgens worden deze worsten gerookt. 150 gram varkensvlees wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct. Varkensvlees (EU-oorsprong), natuurlijk varkensdarm, zout, lactose, dextrose, knoflook, specerijen, suiker, vloeibare rook, fermenten. Conserveringsmiddelen: E252, E250. Energie: 1752Kj (422Kcal) Vetten: 33,5g waarvan verzadigd: 12,6g Koolhydraten: 2,8g waarvan suikers: 2.3g Eiwitten: 27,5g Zout: 4,4g Allergenen: De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Franse worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten. Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. Voor meer uitleg over de schimmel verwijzen wij graag naar onze blog: De Worstgroothandel - Schimmelvorming op droge worst Buiten de koeling zijn de droge worsten twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht. Land van Herkomst: Frankrijk Kleur touwtje: Witte lus Merk: Eigen import De Worst Groothandel is de specialist in import van gedroogde vleeswaren en charcuterie. Bekijk nu ons brede assortiment aan Worsten, Snijwaren en Delicatessen uit onder andere Frankrijk en Spanje. Gedroogde worst gerookt
Een naturel droge worst, echter nog extra gerookt. Dit geeft de worst een meer droge en stevige structuur. De rokerige smaak is te vergelijken met die van gerookte bacon.Samenstelling Franse worst gerookt
Ingrediënten:
Voedingswaarden per 100 gram:
Schimmel op de worst:
Houdbaarheid van de droge worsten:
Overige informatie: