Gedroogde worst met roquefort en walnoot
Droge worst met roquefort en walnoot - Saucisson au roquefort et noix
Een klassieke worst met de volle smaak van roquefort en walnoot. Een droge en tegelijkertijd smeuïge worst. Een mooie aanvulling voor jouw borrelplank.
Lees de volledige productomschrijving
Samenstelling Franse worst met roquefort en walnoot
De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. 150 gram varkensvlees, 2,3% roquefort en 5% walnoot wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct.
Ingrediënten:
Varkensvlees (EU-oorsprong), Walnoot (5%), natuurlijk varkensdarm, zout, lactose, Roquefort AOP (2,3%), dextrose, specerijen, suiker, fermenten.
Conserveringsmiddelen: E252, E250.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 1780 Kj (429 Kcal)
Vetten: 34,5g waarvan verzadigd: 12,4g
Koolhydraten: 3,1g waarvan suikers: 2,3g
Eiwitten: 26,5g
Zout: 4,1g
Allergenen:
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Franse worsten bevatten lactose. In deze worst zijn hele walNOTEN verwerkt.
Schimmel op de worst:
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. Voor meer uitleg over de schimmel verwijzen wij graag naar onze blog: De Worstgroothandel - Schimmelvorming op droge worst
Houdbaarheid van de droge worsten:
Buiten de koeling zijn de droge worsten twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Overige informatie:
Land van Herkomst: Frankrijk
Kleur touwtje: Wit / geel
Merk: Eigen import
De Worst Groothandel is de specialist in import van gedroogde vleeswaren en charcuterie. Bekijk nu ons brede assortiment aan Worsten, Snijwaren en Delicatessen uit onder andere Frankrijk en Spanje.