Gedroogde worst met roquefort
Droge worst met roquefort - Saucisson roquefort.
Roquefort is een kaas gemaakt van 100% rauwe schapenmelk uit de buurt van het gelijknamige Roquefort-sur-Soulzon. Roquefort is de koning van de blauwaderkaas. Een pittige, ziltige en krachtige worst.
Lees de volledige productomschrijving
Samenstelling Franse worst met Roquefort
De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. 150 gram varkensvlees en 3 gram roquefort wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct.
Ingrediënten:
Varkensvlees (EU-oorsprong), roquefort, zout, lactose, dextrose, kruiden, natuurlijke varkensdarm.
Conserveringsmiddelen: E252. E250.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 1740Kj (420Kcal)
Vetten: 34g waarvan verzadigd: 13g
Koolhydraten: 1,1g waarvan suikers: 1,1g
Eiwitten: 28g
Zout: 4,6g
Allergenen:
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Franse worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.
Schimmel op de worst:
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. Voor meer uitleg over de schimmel verwijzen wij graag naar onze blog: De Worstgroothandel - Schimmelvorming op droge worst
Houdbaarheid van de droge worsten:
Buiten de koeling zijn de droge worsten twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Overige informatie:
Land van Herkomst: Frankrijk
Kleur touwtje: Wit / Blauw
Merk: Eigen import
De Worst Groothandel is de specialist in import van gedroogde vleeswaren en charcuterie. Bekijk nu ons brede assortiment aan Worsten, Snijwaren en Delicatessen uit onder andere Frankrijk en Spanje.