Terug

Terrine vigneronne au saint émilion

  • Terrine vigneronne au saint émilion

  • Artikelcode: 01310310-6
  • Voorraad: 6

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Een Terrine van de wijnboer met de wijn St. Émilion. Dat is de vrije vertaling ervan. Deze kruidige terrine is gemaakt op basis van Varkensvlees. 180 gram per potje.

€ --,-- (--,-- Incl. btw)

Aan verlanglijst toevoegen

  • Scherpe inkoopprijzen Tooltipxvxvxvxcvx
  • Alleen de allerbeste kwaliteit
  • Snel geleverd
  • Vakkundig advies

Productomschrijving

Terrine vigneronne au saint émilion

Een Terrine van de wijnboer met de wijn St. Émilion. Dat is de vrije vertaling ervan. Deze kruidige terrine is gemaakt op basis van Varkensvlees. 180 gram per potje.

Lees de volledige productomschrijving

Samenstelling van de Terrine vigneronne au saint émilion:

Ingrediënten:

Varkensvlees, kippenlever, varkensvet, water, St Emilion rode wijn 3,8%, peterselie, uien, zout, knoflook, peper.
Varkensvlees: herkomst Frankrijk.

Voedingswaarden per 100gram:

Energie: 1297 kJ /314 kcal:
Vet: 29 g inclusief verzadigde vetzuren: 9,8 g;
Koolhydraten: 1,1 g inclusief suikers: 0 g;
Eiwit: 12 g;
Zout: 1,1 g.

Houdbaarheid van de Terrine vigneronne au saint émilion :

De Terrine is op traditionele wijze geconserveerd. Dit zorgt ervoor dat het product enkele jaren houdbaar is. Eenmaal opengemaakt beperkt houdbaar. Serveren op kamertemperatuur.

Overige informatie:

Land van herkomst: Frankrijk
Kleur touwtje: nvt
Merk: Eigen import

De Worst Groothandel is de specialist in import van gedroogde vleeswaren en charcuterie. Bekijk nu ons brede assortiment aan Worsten, Snijwaren en Delicatessen uit onder andere Frankrijk en Spanje. 

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Terrine vigneronne au saint émilion

    Terrine vigneronne au saint émilion

    € --,-- (--,-- Incl. btw)

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »